Monday, July 18, 2011

Έρχεται για γκολ και τίτλους!

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν φτάνει σήμερα στην Αθήνα για την ΑΕΚ και το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει το συμβόλαιό του σχετικά με τα μπόνους και τι όχι!

Η συμφωνία της Ένωσης με τον Ισλανδό άσο είναι δεδομένη και όλοι στην ΑΕΚ μετράνε αντίστροφα για την άφιξη του παίκτη στην Αθήνα το απόγευμα (19:00) της Δευτέρας. Ο Γκούντγιονσεν θα έρθει για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον δικέφαλο αετό για τα επόμενα δύο χρόνια και έρχεται... φτιαγμένος!

Αυτό, άλλωστε, προκύπτει και από τους όρους με τους οποίους συμφώνησε με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, πέραν των πάγιων ετήσιων απολαβών του, που θα φτάνουν στις 650.000 ευρώ, στη συμφωνία προβλέπονται και μπόνους. Όχι όμως συμμετοχών! Ο Γκούντγιονσεν δεν ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο και τα μόνα μπόνους με τα οποία συμφώνησε με τους Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδη ήταν για γκολ και επίτευξη στόχων!

Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο Γκούντγιονσεν έρχεται στην ΑΕΚ γνωρίζοντας πως πέρα από τις πάγιες απολαβές του, θα πάρει έξτρα χρήματα μόνο αν πετύχει πολλά γκολ και οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους! Αυτό ήθελε ο ίδιος να προβλέπεται στο συμβόλαιο και έτσι έγινε!

0 comments:

Post a Comment